FIND ROOMS & RATES

Check in Date:
Check out Date:
Discount Code:

Progress Hotel, City Center Brussels

Het centraal gelegen Progress Hotel is een unieke combinatie van comfort, persoonlijke service en moderne voorzieningen.


From 3 to 350, Hotel Progress offers you the ideal space for your Brussels event

Sign up for exclusive offers!

Name:
Email:
 

Een Brussels Boutique Hotel waar U zich onmiddellijk thuis voelt.

Het centraal gelegen Progress Hotel is een unieke combinatie van comfort, persoonlijke service en moderne voorzieningen.

Het hotel biedt alle comfort en faciliteiten die U van een Boutique hotel kan verwachten. De sfeervolle publieke ruimtes waar de gasten kunnen onspannen dragen bij tot die relaxte en intieme sfeer.

In onze lounge bar veranda en in onze wintertuin, "Jardin des Oliviers" met zijn 100 jaar oude olijfbomen, worden de gasten door kunst en groen omringd.

Ons hotel staat bekend om de persoonlijke aandacht voor haar gasten. Het hartelijk ontvangst, de gezellige sfeer en de voortreffelijke service zorgen ervoor dat zowel zakenreizigers als toeristen hier volop hun gading vinden.

Het Progress Hotel is een recent stadshotel met 57 luxe kamers en suites die allen met individueel regelbare airconditioning zijn uitgerust. Alle kamers en openbare ruimtes zijn ook voorzien van de laatste technologische faciliteiten.

  • Roomservice beschikbaar

 
 
>